Vi lager en intervju- og fotobok om ME

Da er det på tide å avsløre hva jeg og flere andre har jobbet med en stund allerede. En ny intervju- og fotobok om ME. I boken får du møte ME-syke, pårørende og verdensledende forskere som leter etter svar.

På dag 2 av spleisen er vi allerede oppe i 50 000! Utrolig gøy at så mange vil ha boka 🙂

Vi er to forfattere og en av Norges beste fotografer. Og vi er godt i gang med arbeidet. Flere intervjuer er gjort. Men for å få boken ut, er vi nødt til å få inn 350 000 kroner til produksjon. Derfor folkefinansierer vi (eller «crowdfunder» som noen liker å kalle det). Vi holder på fram til nyttår.

Vil du ha en bok? På denne lenken kan du lese mer om boken og støtte prosjektet: https://www.spleis.no/me-bok

Vi kan komme i mål på et halvår

  • Du sponser en bok – vi sender den til deg så fort den er ferdig.
  • Du får boken du har sponset i 2020, hvis vi når målet om 350 000 kroner til produksjon.
  • Hvis vi ikke når målet, får du pengene tilbake.

Vi intervjuer pasienter og pårørende, men også verdensledende forskere og leger med lang erfaring med ME-syke. Vi ønsker å lage en bok som bidrar til økt kunnskap og forståelse. Så håper vi boken også kan være en støtte for pasienter og pårørende gjennom å vise at de ikke er alene.

London
Her er jeg i London på forskningskonferanse for å intervjue professor Ron Davis som blir fotografert i bakgrunnen av Fin Serck-Hanssen. Davis er en internasjonal forskerstjerne innen genetikk og har også en alvorlig ME-syk sønn.

Vi vil lage en bok du kan gi til familie, venner, legen din, helsearbeidere, skolen, politikere og alle som ønsker å vite mer om hvordan det faktisk er å leve med ME. For å forstå sykdommen, må alle vi andre både se og lytte til menneskene bak diagnosen. Gjennom nære portretter i både tekst og bilder, håper vi å gi leserne slike møter.

Vi håper du vil være med! Og ikke minst, spre ordet, så får vi det til sammen 🙂

Her finner du all informasjon om prosjektet, og nederst på siden kan du sponse en bok.

Dette er oss:

Jørgen Jelstad (undertegnede). Journalist og forfatter. Har tidligere gitt ut to bøker, blant annet en dokumentarbok om ME: «De Bortgjemte, og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom».

Morten Borgersen. Forfatter, skuespiller og sceneinstruktør. Har utgitt tre bøker.

Fin Serck-Hanssen. Kunstfotograf utdannet i England som siden begynnelsen av 1980-tallet har gjort seg bemerket med fotografier i norsk og internasjonal sammenheng. Han er representert i en rekke sentrale kunstinstitusjoner.

Vil du ha en bok? På denne lenken kan du lese mer om boken og støtte prosjektet: https://www.spleis.no/me-bok

Collage portretter - godkjente 2
Alle foto: Fin Serck-Hanssen.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s