En liten pause-oppdatering

Hei alle sammen! Jeg beklager at det har vært stillstand her på nettsiden i noen uker nå, men det har først og fremst sin årsak i alvorlig sykdom i familien. Det er altså ikke slik at jeg har lagt tastaturet på hylla, men jeg har måttet ta en liten pause.

Jeg skal forsøke å skrive nye bloggposter så fort  jeg får litt tid og overskudd, for jeg har mange tanker og ideer om temaer jeg ønsker å skrive om.

Jeg tar selvsagt i mot flere gode ideer, så send meg gjerne kommentarer og innspill i kommentarfeltet! Så hørs vi snart 🙂

Alt godt,
Jørgen

11 kommentarer

Filed under Uncategorized

11 responses to “En liten pause-oppdatering

 1. Kalliope

  Gode tanker til deg og dine.
  Take care!

 2. Anonym

  Kjære Jørgen!
  Du er savnet!
  Ønsker deg og dine alt godt!
  Hilsener fra Kirsten!

 3. hsverre

  Hei
  Jeg ville syntes det var spennde om noen satte søkelyset på pasientsikkerhet. En ting er den formelle sikkerheten noe annet er den opplevde sikkerheten, hvordan står det til med den hos me-pasienter? Jeg tviler sterkt på at me-pasienter har noe særlig tiltro til at helsevesenet kan hjelpe dem om de skulle bli dårlige. Jeg og sikkert andre me-pasienter opplever seg selv som rettsløse i helsenorde. Et annet problem er at mange me-pasienter beskriver at de ikke kjenner seg igjen i det fokuset som er blant helsemyndigheter i Norge. De stiller spørsmålet «hvilke me er det de forsker på? Det er ikke min me»
  Et annet tema er at jeg mener at helsemyndigheter ikke greier å henge med me-pasienter når det gjelder forståelsen og innsikten i me (og sikkert også mange andre helseplager). Det oppleves nå som om at pasientene må oppdatere helsemydnigheten, men det skulle vel egentlig vært motsatt? Nå sitter me-pasientene og venter på at myndigheten skal følge etter.

 4. måne

  Hei Jørgen 🙂
  Du er savnet, men ta den tiden du trenger. -Vi venter , vi..
  Gode ønsker sendes deg og dine.

 5. hsverre

  Ta forøvrig den tiden du trenger. Veldig glad for det du gjør for me-miljøet og at du kke har lagt til side tastaturet 🙂

 6. Varme tanker til den som er syk, og til de som er rundt.

 7. Linn

  Gode tanker sendes fra meg også.

 8. Hei alle,
  Og tusen takk for gode ønsker – det varmer.
  Beste hilsen,
  Jørgen

 9. lina jonsson

  tusen tack för din fantastiska bok!jag är själv ME sjuk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s