Hva skjer’a

Som jeg har skrevet tidligere har det vært stillstand her på bloggen en god stund grunnet alvorlig sykdom i familien. Men nå håper jeg å kunne komme i gang igjen med litt skriverier om utviklingen innen ME/CFS-feltet. Fredag 31. mai deltar jeg på en forskningskonferanse i London om ME/CFS, og jeg skal forsøke å skrive litt på bloggen fra dette og forhåpentligvis twitre litt fra konferansen. Kanskje får jeg til og med gjort et intervju eller to.

Ellers har jeg skrevet en kronikk om kognitiv terapi og ME/CFS i Dagens Medisin som er på trykk i den siste papirutgaven. Kronikken vil snart bli lagt ut på nettsidene til Dagens Medisin.

Jeg har også gitt bort fem bøker til MEandYou som crowdfunder forskningen på Haukeland universitetssykehus, hvor de vil sette i gang en større studie på immunmedisinen Rituximab mot ME/CFS.

Satser derfor på at det blir litt aktivitet her på bloggen igjen ganske så snart. Vi hørs!

 

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Hva skjer’a

  1. Anonym

    Herlig å ha deg tilbake! God tur til London! Gleder oss til å høre referater derfra. Beste hilsener fra Kirsten.

  2. Måne

    Ja, velkommen tilbake! Vi er så heldige som har deg i front i denne utmattende kampen for å bli tatt på alvor som ME-syke, tusen takk for at du fortsatt orker, Jørgen 🙂 Og selvsagt gleder jeg meg til å høre nytt fra London 🙂 God tur og hils hele gjengen fra Norge som år etter år reiser og trofaste sørger for å holde seg oppdatert innen viktig forskning på ME. 🙂

  3. Kirsti

    Har full forståelse for fraværet men så fint du er tilbake med kloke ord og gjerninger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s