På pause

De som har fulgt med på denne bloggen tidligere har selvsagt fått med seg at aktiviteten har vært fraværende i snart et år nå. Siste innlegg er fra april 2016. Grunnen til det er først og fremst mangel på tid. Det siste året har jeg blitt far og samtidig hatt en jobb som har krevd sitt, og dermed har bloggen blitt prioritert bort.

Jeg burde selvsagt hatt dette forklarende innlegget lenge før, men sånn er det når man til stadighet tror at man nok skal komme i gang igjen ganske snart. Det er fortsatt et mål å holde denne bloggen i gang, men jeg tar ikke sjansen på å love når den eventuelt oppdateres igjen. Det skjer en hel masse spennende på ME-feltet, så det er mer enn nok å skrive om, men så var det denne tiden.

Takk til alle som har fulgt med, lest og diskutert. Forhåpentligvis klarer jeg å komme inn i bloggmodus igjen om ikke så altfor lenge.

8 kommentarer

Filed under Uncategorized

8 responses to “På pause

 1. Gratulerer i bøtter og spann!!!

  Er det noe mange av oss kjenner til så er det at lysten til å gjøre noe ikke alltid har følge av nok tid og krefter. Takknemlig for alt du har gitt og gjort.
  Kanskje kommer du tilbake, kanskje ikke- uansett:
  Lykke til til dere alle og alt godt for hele ditt/deres liv

 2. Måne

  Kjære Jørgen😊Dette var hyggelige nyheter, gratulerer så mye🌷🌷🌷 Tusen takk for alt du har gjort for ME-saken, det har vært en enorm innsats over mange år og det vil aldri bli glemt av oss som står midt oppi dette❤ Nå fortjener du å kose deg som pappa, det er deg så vel unt og denne tiden kommer ikke tilbake. Om du skulle blogge igjen, så er vi her og venter. Om ikke, så vet vi det skjer så mye på feltet nå, at ballen ruller videre uansett. Kos det skikkelig med barnet 😊Takknemlig hilsen fra meg😊

 3. Anne Ragnhild

  Henger meg på innleggene over: Tusen takk for alt du har gjort, kos deg med barn og skriv igjen når det er tid for det! Det er en tid for alt, som det heter. Du har gjort en så viktig jobb i en så vanskelig tid, nå ruller endelig snøballene 🙂

 4. Monica Anette Nymann

  Hei og masse gratuler som pappa,ja nyt livet med din kjære familie livet er nå! ;O) du er klar når du er klar…..

 5. Kirsti

  Tusen takk for skriving som har betydd mer enn du aner. Kos deg med barn og alt dertil hørende!

  Ser fram til mer fra deg men alt til sin tid.

 6. Magdalena

  Du och dina inlägg är värda att vänta på! Ser fram emot att få läsa mer av dig framöver 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s