Over 100 000 kroner på bare tre dager til ny ME-bok

Foto Howard Riminton/Unsplash.

Vi lager altså en intervju- og fotobok om ME, og nå folkefinansierer vi gjennom spleis.no for dekke kostnadene til produksjon av boka. Og det går heldigvis så det suser 🙂

Nå har det gått ganske nøyaktig tre dager siden vi satte i gang spleisen for å samle inn 350 000 kroner. Og vi har allerede fått inn en tredjedel av beløpet vi trenger. Nesten 300 har bidratt så langt. Det er utrolig godt å se hvor stor interesse det for boka. Og tusen takk til alle som hjelper oss med å få realisert prosjektet!

Vi trenger fortsatt deres hjelp til å spre spleisen til alle interesserte, så takk til alle som deler på Facebook og andre sosiale medier. Vi er helt avhengig av å få spredt ordet for å lykkes.

I morgen, mandag, skal jeg på en forskningskonferanse om ME på Folkehelseinstituttet. Jeg håper å få skrevet noen små snutter derfra om hva som skjer på forskningsfronten. Og jeg skal også gjøre et intervju til boka med forsker Betsy Keller fra USA, som har jobbet mye med PEM, anstrengelsesutløst forverring, selve kjernesymptomet for ME-syke.

På tirsdag er det åpen fagdag i Store auditorium på Rikshospitalet i Oslo med flere spennende foredragsholdere – blant dem nevnte Betsy Keller. Kom gjerne dit, så sees vi!

Og har dere spørsmål om boka og spleisen, er det selvsagt bare å fyre løs – enten i kommentarfeltet her, på Facebook-siden eller e-post. Vi svarer så godt vi kan.

Og ja, del spleisen da vel 🙂 Den finner du her ved å trykke på bildet:

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s