Og bokpremiene går til…

Etter litt forsinkelser grunnet flytting og en periode uten internett, er det endelig tid for å annonsere bokvinnerne i min bloggmyldring 🙂

Først og fremst, tusen takk til alle strålende innspill og stort engasjement! Det strømmet inn med gode ideer, tanker og diskusjoner – og mye av det fikk meg til å tenke. Jeg kommer helt sikkert til å skrive flere bloggposter basert på det dere har sendt inn (men jeg klarer nok dessverre ikke å skrive en til hvert forslag – jeg har derfor også forsøkt å svare litt i kommentarfeltet).

Jeg endte opp med å plukke ut fem innspill og et tema de tok opp. Disse 5 var:

Mann 21 (XMRV – hva skjedde?)
Beate K (ME/CFS og personlighet – er det relevant?)
Janne (ME/CFS og funksjonsnivå/sykdomsgrad)
Veronica (2 tema: dødelighet/funksjonsnivå + likheter med autoimmune sykdommer)
everrest (tema: infeksjoner som utløser ME/CFS – hva vet vi om sammenheng?)

Jeg skal skrive en bloggpost om alle disse temaene i løpet av våren, så sant tiden strekker til. Men av disse fem måtte jeg trekke ut to bokpremier, så jeg kjørte en trekning – og vinnerne er – TATATATAAA:

Mann 21

Janne

🙂

Jeg har e-postadressene til vinnerne, og jeg vil sende dem en e-post for å få en adresse boken kan sendes til (signert hvis ønskelig).

Jeg vil begynne å jobbe med en bloggpost med utgangspunkt i Jannes innspill om ME/CFS og funksjonsnivå og sykdomsgrad. Deretter vil jeg ta fatt på en bloggpost om hva som egentlig skjedde med det kontroversielle viruset XMRV på bakgrunn av innspillet til Mann21.

Jeg har også lovet en bloggpost om en nylig publisert studie på den immunmodulerende medisinen Ampligen, hvor jeg vil forsøke å se litt på Ampligens lange og brokete historie i ME/CFS-verdenen. Den siste tiden har vært travel, og derfor har det vært litt lite aktivitet på bloggen, men jeg lover å komme sterkere tilbake.

Nok en gang, tusen takk for engasjementet – og gratulerer til velfortjente bokvinnere!

Ha en fortsatt god påske!

Beste hilsen,
Jørgen

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Og bokpremiene går til…

 1. Kalliope

  Gratulerer til vinnerne for gode forslag!
  Ser frem til å lese resultatene av ide-myldringen utover våren.
  God arbeidslyst!

 2. Sitter og smiler stort og varmt på selveste påskeaften. =D
  Gleder meg masse til å lese mer av ordene ført i din penn. De gir så mye.

  Varm påskehilsen fra en heldig vinner til en annen, til forfatteren selv, og til alle som leser og har bidratt til utfordringen.
  Juhu! =D

 3. Veronica

  Prøver å legge inn kommentaren på nytt, forhåpentligvis funker det denne gangen 🙂
  Gratulerer til mann 21 og janne.

  Og tusen takk for at du valgte deg ut temaene mine å skrive om. Siden sist er jo dette blitt aktualisert igjen med Emily Colllingridge som skrev boken «Servere ME/CFS: A Guide To Living» og omtalen av den mer ukjente Victoria Webster sin død…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s