ME-boka «Våre liv, våre stemmer» kommer våren 2021

Til crowdfunding 1

Foto: Fin Serck-Hanssen.

Etter en crowdfunding med fantastisk respons i desember 2019, fikk vi finansiering på plass for å sluttføre en intervju- og fotobok om ME. Vi lovte da at boken ville komme i løpet av 2020. Alt lå godt an med prosjektet tidlig i mars, men så kom korona.

Som så mye annet, rammet nedstengningen av Norge også vårt prosjekt. Det var ikke mulig for oss å gjennomføre intervjuer og gjøre de reisene som var nødvendige i løpet av våren. Resultatet er at vi dessverre har måttet utsette utgivelsen et halvår.

Nå sikter vi oss inn mot utgivelse våren 2021. Vi har kunnet starte opp med intervjuer igjen, og vi har ikke så mange igjen før vi er ferdige. Så sant det ikke blir en ny total nedstengning av samfunnet, får vi fullført prosjektet i løpet av tre-fire måneder nå i høst. Deretter krever produksjonen av boka også noe tid for at dette skal bli best mulig.

Alle som sponset en eller flere bøker under crowdfundingen vil få boka tilsendt så fort den er ferdig. Avtalen med Forlaget Press er i boks, så nå gjenstår det bare å få gjort de siste intervjuene og få boken inn i produksjon.

Vi beklager at utgivelsen måtte utsettes et halvår. Vi hadde gledet oss til å få boka ut denne høsten. Men situasjonen som oppsto rundt korona var umulig å forutse, og derfor hadde vi ikke annet valg enn å utsette.

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer. Vi gleder oss til å komme i mål etter å ha møtt så mange flotte folk med viktige historier å dele. Takk for all støtte og alle ønsker om å bidra til boka!

Beste hilsen gjengen bak «ME: Våre liv, våre stemmer»,

Jørgen, Morten, Fin, Ole og Kim.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s